:::::::::Cara Pembayaran:::::::::::::


101049166714 Maybank Account Hawa Jalil (Account wife)
p/s: untuk barang lain RM15 unlimited KG, order byk ko untung bro tue utk semenanjung malaysia. kalo sabah sarawak RM30 untuk unlimited KG. No heart feeling..

let's click

Monday, April 6, 2015

Mintak Lintah Tapah RM 40MINYAK LINTAH TAPA RM 40
Minyak Lintah Tapa Harga RM40
Seperti yang kita sedia maklum, Minyak lintah diketahui dan diperakui khasiatnya dalam seks. Ada tertulis dalam kitab Rawd at-Tirr karangan Sheikh Nefzawi dan buku petua seks Melayu klasik Permata Yang Hilang karangan Ibnu Yusuf tentang keberkesanan Minyak Lintah Tapa untuk tujuan menguatkan zakar, disamping menjadikannya
TEGANG – TEGUH – BESAR – PANJANG
Minyak Lintah Tapa telah ditapakan selama 40 hari 40 malam di dalam kelapa muda hijau mengikut resipi herba, kitab-kitab lama dan warisan khazanah orang-orang melayu dahulukala.
Ianya amat sesuai digunakan kepada mereka yang bermasalah dalam hubungan seksual, ingin menambah nikmat dalam persetubuhan dan juga yang memperbaiki senjata sulit atau zakar bagi besar, panjang, tahan lama, menguatkan zakar, mengatasi masalah cepat pancut dan melancarkan pancutan air mani.

KHASIAT MINYAK LINTAH TAPA

Minyak Lintah Tapa telah terkenal dengan pelbagai khasiat khususnya untuk para lelaki.
Antara khasiat itu adalah: 
Besar, Panjang dan Tegang 
Tahan lama 
Menambahkan nikmat dalam persetubuhan 
Menguatkan zakar 
Memulihkan keanjalan urat saluran kencing dan saluran air mani 
Memulihkan urat kemaluan 
Melancarkan pancutan mani 
Melancarkan peredaran darah pada zakar

CARA PENGGUNAAN

Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.
Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.
Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.
Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.
Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.
Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

KANDUNGAN

Perihal Lintah

Lintah merupakan sejenis spesis hidupan air yang sudah lama dikenali dan dipergunakan oleh orang Melayu Nusantara sebagai ramuan perubatan khususnya untuk meningkatkan daya seks lelaki.
Menurut Dr. Mahelly seorang pakar perubatan antarabangsa menyatakan bahawa lintah amat berguna untuk perjalanan darah beku bagi tujuan pembedahan. Beliau juga menjelaskan bahawa lintah boelh dibiarkan untuk menghisap darah di mana-mana bahagian tubuh kita bagi tujuan membuang darah kotor dari tubuh manusia.
Nitric Oxide 
Pada tahun 1998 Hadiah Nobel untuk fisiologi telah dianugerahkan kepada Robert Furchgott, Prof Louis Ignarro dan Ferid Murad yang menemukan pertalian Nitric Oxide (NO) dan seterusnya kegunaannya dalam rumusan Viagra. Dalam satu kajian makmal Universiti Purdue – lintah Hirudo Medicinalis telah dikenalpasti dapat mengeluarkan NO secara alami. Sementara satu kajian berasingan  dikatakan dapat menyelesaikan 90% masalah kegagalan ereksi kaum lelaki. Faraj dan kelentit wanita yang tersentuh dengan NO juga turut mengalami ransangan seksual dengan galakan saraf yang menghantar mesej ghairah senggama kepada wanita tersebut. 
  
Hirudin 
Satu larutan yang dapat menghalang pembekuan darah. 
  
Histamine 
Sebagai vasolidator ( pengembang), ia bertindak membesarkan liang urat dan vena zakar. 
  
Hyaluronidase 
Manfaat terapi utama dari lintah – Hirudo medicinalis adalah penghasilan sejumlah sekresi saliva yang pelbagai termasuk, anestesi antikoagulan (hirudin), vasodilator tempatan (histamin), dan enzim (hialuronidase). 
  
Pheromone 
Di Barat satu botol kecil mengandungi Pheromone dijual dengan harga US30 atau RM120 kerana ia dibuktikan secara saintifik dapat meningkatkan ghairah wanita terhadap lelaki yang memakainya. Minyak Lintah Tapa diketahui mengandungi pheromone secara alami dan secara otomotik memberi advantage kepada si pemakai apabila ingin memulakan senggama dengan pasangannya. Wanita yang tercium pheromone dari anda akan merasa birah @ ghairah terhadap anda tanpa mengetahui sebabnya.

AMALAN DAN PANTANG LARANG

Jangan kencing di dalam air. Contohnya ketika mandi di dalam sungai, kolam atau yang bersamaan maksud dengannya.
Jangan terus basuh atau mengenakan air pada alat kemaluan anda iaitu selepas melakukan seks. Biarkan setengah jam untuk mendapalkan hasil yang baik.
Jangan lakukan seks di dalam bilik berhawa dingin.
Jangan makan bersulam air. Biarkan 1/2 jam selepas makan barulah air diambil.
Jangan gunakan sebarang ubat kebas (tahan lama).
Tidak digalakkan kemaluan anda dihisap oleh pasangan anda kerana boleh menyebabkan urat nadi prostate tidak berfungsi dengan baik. Prostate sebenarnya adalah alat bagi memanaskan badan dan melancarkan peredaran darah. (Sekiranya pantang-larang ke 7 tidak diikuti, darah anda akan menjadi sejuk).
Tidak digalakkan mengambil makanan-makanan sejuk. Selalukan mengambil makanan panas (hot) dan segar (fresh).
Amalkan selalu kencing pada tempat yang keras seperti batu, simen atau kayu atau yang bersamaan maksud dengannya.
Selepas bersetubuh, pastikan anda mengurut semula dari arah pangkal ke depan atau ke kepala kemaluan sekurang-kurangnya 2-3 kali urutan.
Amalkan minyak ini sekurang-kurangnya 40 hari dan amalkan setiap hari.
Pastikan anda tidak mengidap penyakit kencing manis (diabetes).; Sekiranya anda ada penyakit tersebut, rawatan adalah PERLU. Pastikan anda mengambil ubat kencing manis.
Jika anda mengidap kencing manis, pastikan yang anda tidak mendapatkan rawatan daripada tukang urut sakit tuan, urat kemaluan boleh putus.
Pastikan anda memakai semula Minyak Lintah Tapa selepas mandi – supaya zakar anda sentiasa dibasahi oleh minyak dalam masa 40 hari.

UNTUK KETERANGAN LANJUT CALL 019 2668145 ZALI


No comments:

Post a Comment

Followers